
Consultanta in Gastronomie
Servicii de consultanță complete
Aflați mai multe despre activitatea noastră

Consultanță - meniu
Domeniul HORECA este unul sensibil, de aceea echipa noastră se adaptează business-ului și dorințelor clientului, personalizand serviciile în funcție de proiect. Fiecare locație are nevoie de o anumită strategie pentru a crește și pentru a deveni profitabilă pe termen lung.

Proiectarea de bucatarii
Proiect, design, plan bucatarie profesional, restaurant, hotel, amenajare, HACCP.Executam proiect profesional, design, plan, amenajare pentru bucatarie de restaurant, fast food, catering, cantina, salon de evenimente sau hotel conform normelor sanitare HACCP in vigoare.
Proiectarea se poate face luand in considerare echipamentele ofertate de societatea noastra sau echipamente deja achizitionate.

Video & Fotografii Profesionale
Fotografia culinara sau food-photoghraphy, un gen de fotografie pe care multi dintre fotografii profesionisti il abordeaza pentru a crea fotografie publicitara, cu un intreg arsenal de echipament profesional si ani de experienta

Head Chef Kiss Florin
Trainer de specialitate, consultant in domeniul horeca,castigator la concursi nationale si internationale.
Găteşte la un nivel profesional, îi place să-şi exprime autenticitatea în preparatele pe care le găteşte. Îi plac provocările de a crea şi recrea gusturi şi preparate.
Un profesionist cand vine vorba despre preparatele culinare

Head Chef Popa Florin
Medaliat la Culinary World Cup Luxemburg si IKA - Culinary Olympics competiti nationale si internationale, formator si trainer de tinere talente,consultanta horeca
.Este un profesionist instruit care este competent în toate aspectele preparării alimentelor , concentrându-se adesea pe artă și tehnică de preparare a alimentelor

Consultanță - strategii
O bucătărie de restaurant fucționează corect, eficient și cu randament maxim numai dacă dispune de un flux tehnologic implementat corect. Calitatea preparatelor este dependentă de fluxul tehnologic. Consultanța HoReCa este cea care te ajuta sa te dezvolti. .

Consultanță - HACCP
Dezvoltarea și implementarea unui ghid de bune practici de igiena bazat pe principiile HACCP sunt o necesitate și o obligație legală. Află aici toate informațiile și cum să implementezi corect sistemul HACCP indiferent de profilul business-ului în domeniul HoReCa.
Organizarea internă, managementul, fluxul tehnologic, utilarea corectă a unei bucătarii, a, sunt doar câțiva factori care pot face diferențe majore într-un restaurant





