Educatie Profesionala - GSL Global Swiss Learning
Partenerul tău pentru educația culinară profesională internă.Calitate ELVETIAN. Implementare personalizată. Multilingv.
Învățare digitală și la fața locului pentru o experiență educațională culinară de învățare combinată ca nimeni altul. Cu suport personalizat de implementare care duce la certificarea elvețiană pentru angajații dvs.
.Combinăm învățarea digitală și la fața locului pentru o experiență educațională de învățare combinată ca nimeni altul. Cu suport personalizat de implementare care duce la certificarea industriei pentru angajații dvs
Avem trei niveluri de pregătire culinară:
1) Esențial
2) Profesionist
3) Expert.
Pentru fiecare subiect, li se prezintă o anumită metodă de gătit, hardware-ul, mașinile și ustensilele adecvate și modul de utilizare a acestora în rețetele relevante. Pe parcursul celor trei cursuri, studenții ajung să înțeleagă diferitele etape ale procesării culinare — Procesul în cinci etape — care începe cu achiziționarea mărfurilor și duce la prezentarea preparatelor finale. La începutul programului de antrenament, acesta este la un nivel de bază și se scufundă în caracteristicile unei mari varietăți de ingrediente. La nivel de experți, cursanții își perfecționează abilitățile prin implementarea și interconectarea artei planificării meniurilor pentru a crea meniuri echilibrate, înțelegând în același timp cum să participe la organizarea afacerii și învățând abilități valoroase de supraveghere.
Educatie gastronomica ......
O parte semnificativă a conținutului de formare este disponibil online. Două dintre beneficiile majore:
1) formarea digitală este oferită în multe limbi diferite
2) poate fi accesat online de oriunde (la serviciu sau acasă) cu un computer, tabletă sau telefon mobil.
Conținutul nostru digital este accesibil printr-o platformă de învățare ușor de utilizat. Cursanții sunt ghidați de avatare prin elemente interactive, videoclipuri, texte și chestionare. Programul de învățare digitală combină teoria și practica și este conceput astfel încât cursanții să poată lucra independent sau în grupuri
Implementare 20% Sesiunile de formare internă sunt suplimentare față de învățarea digitală.
În timpul învățării în persoană, formatorii lucrează îndeaproape cu cursanții și demonstrează varietatea de metode, tehnici și proceduri care au fost învățate online. Aceasta este oportunitatea de a preda gândirea și acțiunea și rezolvarea problemelor interconectate, orientate spre proces.
Învățarea internă poate fi efectuată de formatori interni sau formatori GSL.
Programele noastre de instruire sunt flexibile și pot fi adaptate nevoilor companiei. Învățarea internă și învățarea digitală pot fi realizate simultan în mediul companiei.
Pregătire culinară esențială
Construiește o bază solidă pentru echipa ta din bucătărie în acest antrenament culinar de bază.
Bazat pe educația culinară predată în școlile culinare elvețiene, acest curs este conceput pentru a avansa cunoștințele și abilitățile bucătarilor profesioniști și aspiranți.
La sfârșitul acestui curs, participanții vor fi capabili să:
- Înțelegeți teoria de bază necesară pentru a deveni profesionist în bucătărie.
- Învață metode esențiale de gătit și tehnici de preparare.
- Familiarizați-vă cu 11 noi grupuri de alimente fundamentale.
- Integrați instrumentele și dispozitivele de bucătărie de zi cu zi în fluxul de lucru.
- Implementați cei cinci pași de producție în situații de zi cu zi.
- Pregătește peste 50 de rețete
Metode de predare

Metoda de predare este o parte importantă a modului în care ne proiectăm antrenamentele. Metodele de predare ale Asociației Bucatarilor Elvețieni sunt unice, deoarece oferă cursanților mult mai mult decât doar rețete. Abordarea lor de predare prezintă cursanților o mare varietate de tehnici, abilități, ingrediente, caracteristici, dispozitive și pași procedurali – de la achiziționarea de bunuri până la prezentarea preparatelor finale. Cu Culinary Trainings, cursantul va avea o înțelegere profundă a culinarului în ansamblu, învățând elementele fundamentale ale meseriei lor și își va dezvolta capacitatea de a crea noi rețete și abilități care îi vor permite să aibă succes în orice bucătărie. Asociația Bucatarilor Elvețieni este mândră de profesia de bucătar și de metodologiile sale de predare dovedite. Abordarea sa educațională de top, împreună cu precizia sa în managementul de vârf, a îndeplinit nevoile industriei și le-a permis să se adapteze atunci când apar schimbări rapide.
Inspirat de metodologia elvețiană
Ne construim trainingurile pe baza conținutului original oferit în programele de educație profesională din Elveția. De ce? Elveția are reputația de a avea atât calitate, cât și excelență. Sistemul de învățământ sofisticat elvețian, care are încorporat pregătire profesională pentru învățământul profesional, se situează printre primele din lume. În 2021, Elveția a fost pe locul 1 în clasamentul mondial al talentelor IMD. Sistemul elvețian integrează pregătirea practică în procesul de învățare, facilitând tranziția de la școală la muncă și dezvoltarea talentelor. Studenții elvețieni dobândesc cunoștințe și un avantaj competitiv, făcându-i înalt calificați și pregătiți să lucreze. Prin construirea cursurilor noastre bazate pe conținutul original utilizat în programele profesionale elvețiene, ne asigurăm că cursurile noastre profesionale sunt de top.
Întrebări frecvente
Antrenamentele noastre pregătesc profesioniștii culinari să lucreze independent în bucătărie. Pentru a realiza acest lucru, acestea sunt separate în porțiuni online/digitale și interne. Module digitale: includ module de teorie, module de știință a mărfurilor de bază și module de rețetă. În modulele de rețetă, cursanții sunt introduși în rețeta de la A la Z și apoi li se oferă posibilitatea de a o exersa singuri. Module interne: această formare va fi diferită pentru fiecare companie. Formatorii pot fi bucătari interni calificați, formatori de companie sau formatori certificați SCA (dacă este necesar). Completarea modulelor online/digitale este obligatorie înainte de a participa la trainingurile în persoană.
Cât durează un antrenament? Care este investiția minimă de timp?
Fiecare formare conține aproximativ 300–500 de ore de învățare. Acest interval de timp ia în considerare necesitatea ca cursanții să înțeleagă procesele, produsele și ingredientele și să repete rețetele, ceea ce le oferă posibilitatea de a asimila toate cunoștințele dobândite.
Ce certificare se obține la sfârșitul unui curs?
Există două tipuri de certificări, în funcție de nivelul de finalizare a cursului:
1) După finalizarea cu succes a modulelor de învățare online/digitală, oferim un certificat de absolvire eliberat de Global Swiss Learning.
2) După finalizarea cu succes a instruirii interne și a învățării online/digitale, oferim certificare în industrie, co-eliberată de Asociația Bucătarilor Elvețieni și Global Swiss Learning.
Cum arată antrenamentele digitale?
Cursurile din cadrul trainingurilor pot fi finalizate online, folosind un smartphone, tabletă sau computer, accesând platforma noastră de învățare. Partea digitală este structurată în diferite părți teoretice și practice. Cunoștințele sunt obținute prin teorie, chestionare, videoclipuri etc. Pentru rețete, cursanții urmăresc videoclipuri care îi ghidează prin proces. După fiecare modul, există verificări ale cunoștințelor, iar cursanții au ocazia să reflecteze și să documenteze ceea ce au învățat.