
Consultanta in Gastronomie
Servicii de consultanță complete
Aflați mai multe despre activitatea noastră

Consultanță - meniu
Domeniul HORECA este unul sensibil, de aceea echipa noastră se adaptează business-ului și dorințelor clientului, personalizand serviciile în funcție de proiect. Fiecare locație are nevoie de o anumită strategie pentru a crește și pentru a deveni profitabilă pe termen lung.

Proiectarea de bucatarii
Proiect, design, plan bucatarie profesional, restaurant, hotel, amenajare, HACCP.Executam proiect profesional, design, plan, amenajare pentru bucatarie de restaurant, fast food, catering, cantina, salon de evenimente sau hotel conform normelor sanitare HACCP in vigoare.
Proiectarea se poate face luand in considerare echipamentele ofertate de societatea noastra sau echipamente deja achizitionate.

Video & Fotografii Profesionale
Fotografia culinara sau food-photoghraphy, un gen de fotografie pe care multi dintre fotografii profesionisti il abordeaza pentru a crea fotografie publicitara, cu un intreg arsenal de echipament profesional si ani de experienta

Head Chef Kiss Florin
Trainer de specialitate, consultant in domeniul horeca,castigator la concursi nationale si internationale.
Găteşte la un nivel profesional, îi place să-şi exprime autenticitatea în preparatele pe care le găteşte. Îi plac provocările de a crea şi recrea gusturi şi preparate.
Un profesionist cand vine vorba despre preparatele culinare

Head Chef Popa Florin
Medaliat la Culinary World Cup Luxemburg si IKA - Culinary Olympics competiti nationale si internationale, formator si trainer de tinere talente,consultanta horeca
.Este un profesionist instruit care este competent în toate aspectele preparării alimentelor , concentrându-se adesea pe artă și tehnică de preparare a alimentelor

MAC Ciutacu Gheorghe
O bucătărie de restaurant fucționează corect, eficient și cu randament maxim numai dacă dispune de un flux tehnologic implementat corect. Calitatea preparatelor este dependentă de fluxul tehnologic. Consultanța HoReCa este cea care te ajuta sa te dezvolti. .

Consultanță - HACCP
Dezvoltarea și implementarea unui ghid de bune practici de igiena bazat pe principiile HACCP sunt o necesitate și o obligație legală. Află aici toate informațiile și cum să implementezi corect sistemul HACCP indiferent de profilul business-ului în domeniul HoReCa.
Despre Chef Kiss Florin
Cu o experiență de peste 15 ani în lumea gastronomiei, caut sa perfecționez mereu arta de a crea preparate delicioase și memorabile. Am lucrat cu unele dintre cele mai cunoscute branduri din industrie Unilever Roamania si Bonduelle și am format generații de bucătari talentați. Acum, îmi doresc să îți împărtășesc cunoștințele și pasiunea mea pentru a te ajuta să îți dezvolți afacerea în domeniul HoReCa.
Îmi place să spun că bucătăria este laboratorul meu, iar fiecare rețetă la care lucrez caut arome și texturi. Printr-o combinație unică de creativitate, experiență și atenție la detalii, pot crea meniuri personalizate care să reflecte identitatea restaurantului tău și să satisfacă cele mai exigente gusturi.
Cu o experiență vastă acumulată în bucătării de toate tipurile, de la fine dining la concepte casual, aduc un amestec unic de cunoștințe, creativitate și profesionalism. Înțeleg în profunzime procesele culinare, tehnicile de gătit și tendințele actuale din gastronomie, ceea ce îmi permite să creez preparate unice, menite să surprindă și să încânte orice client. Fiecare detaliu contează pentru mine, iar atenția la gust, textură și prezentare este o prioritate în tot ceea ce fac.
Sunt pasionat de inovație și de explorarea posibilităților culinare, dar îmi păstrez mereu o abordare practică, oferind soluții concrete și ușor de implementat. Dacă alegi să lucrezi cu mine, îți pot oferi un meniu personalizat, conceput pentru a reflecta identitatea restaurantului tău și pentru a satisface gusturile clienților. Te pot sprijini în optimizarea proceselor din bucătărie, de la organizarea spațiului de lucru până la reducerea costurilor prin standardizarea rețetelor.
În plus, îți pot ajuta personalul să-și dezvolte abilitățile, oferindu-le instruire practică și principii esențiale pentru o bucătărie de succes. Te pot consilia în alegerea celor mai bune ingrediente și furnizori, dar și în dezvoltarea de noi produse care să atragă și să fidelizeze clienții. Alegând să colaborezi cu mine, investești în profesionalism, pasiune și inovație.
Organizarea internă, managementul, fluxul tehnologic, utilarea corectă a unei bucătarii, a, sunt doar câțiva factori care pot face diferențe majore într-un restaurant






