en-Echipa Regională Kolping Timișoara

03/03/2024

Echipa Regională Kolping Timișoara condusă de către Chef Florin Kiss, a început pregătirile pentru participarea la Olimpiada Culinară IKA, care va avea loc în Stuttgart, între 02-07 februarie 2024.

Selecția a avut loc timp de o lună și a cuprins mai multe etape, organizate de către Ana Maria Bolocan și Eduard Dobre, la Casa Calfelor Kolping Timișoara. Prima echipă este formată din 8 tineri talentați, selectați din 24 de participanți înscriși. A mai fost selectată o a două echipă, formată din 8 participanți suporteri, care vor avea șansa să participle la același concurs.

Acești tineri promițători vor beneficia de pregătirea intensivă a lui Chef Florin Kiss, medaliat cu argint la World Culinary Cup 2022, care a avut loc în Luxemburg.


Bilancia – Sponsor principal al echipei 

17 Octombrie – Povești la cină

Un pas spre Olimpiada Internațională de Gastronomie


În 17 octombrie, Casa Calfelor Kolping a fost gazda unui eveniment cu totul special, "Povești la Cină," care a marcat un moment important în pregătirile Echipei Regionale Kolping Timișoara pentru Olimpiada Internațională de Gastronomie din 2024. Această seară excepțională a oferit participanților și invitaților o incursiune în lumea gastronomiei și a vinului.

Meniul degustat în cadrul evenimentului a fost alcătuit de chef Florin Kiss și executat cu atenție și pricepere de cei 9 tineri, viitori bucătari.

În completarea preparatelor a fost oferită o selecție rafinată de trei vinuri de la Domeniile Sescu. Un somelier experimentat a fost prezent pentru a expune istoria cramei și pentru a ne ajuta publicul să deguste și să aprecieze notele distincte ale fiecărui vin.

Acest eveniment a fost unul special datorită prezenței în număr mare a reprezentanților presei, a sponsorilor și nu în ultimul rând a prietenilor și susținătorilor echipei ce ne sunt mereu alături. Mulțumim tuturor pentru prezentă și sprijin.