Servicii de consultanță complete

Aflați mai multe despre activitatea noastră

Siguranța și igiena alimentelor

O parte foarte importantă a managementului bucătăriei este igienizarea. Nimănui nu îi place să lucreze într-un loc dezordonat și necurat, cu atât mai puțin să gătim. Personalul de bucătărie al restaurantului vă fi mai eficient dacă gătește într-o bucătărie organizată și dacă toate echipamentele sunt spălate sau curățate. Pentru ca siguranța și igiena bucătăriei să fie corespunzătoare, este nevoie de implementarea unor operațiuni și tehnici de monitorizare și control al PC (puncte critice), ce fac parte din implementarea HACCP.

Echipament adecvat

Trebuie să vă propuneți să echipați bucătăria cât mai corect, mai puțin haotică și mai eficientă. Cumpărarea echipamentelor de calitate, care sunt fabricate din elemente necorozive precum aluminiu și oțel inoxidabil, se dovedesc a dura mai mult. În afară de aceasta, achiziționarea de echipamente comerciale de bucătărie pentru restaurantul ajută la reducerea costurilor forței de muncă și crește productivitatea generală

Crearea meniului

Meniul ar trebui să fie realizat ținând cont de specificul restaurantului, costurile de producție, caloriilor și valorilor nutritive, nr. de angajați si multi alti factori ce difera de la un restaurant la altul.

Alte servicii

Evenimente

Restaurant

Bufet suedez

Privat Chef.